www.geracosmetics.com

Definitieve Haarverwijdering 

Uw ongewenste haargroei voorgoed verleden tijd!
Iedereen die last heeft van ongewenste haargroei kent het probleem van altijd maar scheren, harsen of epileren. Wil je hiervan af? Kies dan voor de definitive oplossing: IPL-lichtflitsontharing (IPL=Intense Pulse Light).

Beachline is na jarenlange ervaring specialist op het gebied van definitieve haarverwijdering door middel van IPL. Wij werken met de hoogste kwaliteit IPL apparatuur die er is voor het beste en beloofde resultaat. Voor definitief ontharen zijn wij uitgerust met de Miracle Record IPL machine van Ecuri Cosmetics.


Hoe werkt de IPL-ontharingsmethode?
IPL (Intense Pulsed Light), ook wel foto-epilatie genoemd, is een ontharingstechniek waarbij flitslampen een reeks van golflengten uitstralen. Je kunt deze golflengten vergelijken met het licht van een normale lamp, maar dan veel sterker. Het licht dringt door tot in de haarwortel. De energie die hieruit voorkomt, wordt door het pigment van de haar in de wortel geabsorbeerd en daarna omgezet in warmte. Deze hitte leidt uiteindelijk tot vernietiging van de haarwortel. Deze haar groeit uit en komt niet meer terug. Omdat haren verschillende haargroei fasen hebben, dient de behandeling een aantal keren te worden herhaald om alle haren in de anagene fase te vernietigen. Dit gehele proces is nagenoeg pijnloos.

Vergoeding IPL-gezichtsbehandeling (bij vrouwen)
Bij een aanvullende verzekeringspolis wordt de IPL-gezichtsbehandeling (bij vrouwen) bijna altijd vergoed door de verzekering. Informeer hierover bij uw verzekeringsmaatschappij of bij ons. Wij staan u graag te woord.

Top