www.geracosmetics.com

Permanente make-up

Wenkbrauwen
Er zijn diverse technieken voor permanente make-up (PMU). De trending technieken zijn de hairstrokes, realistic brows en de ombré brows. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar het creëren van zo natuurlijk mogelijk uitziende wenkbrauwen.

Realistic eyebrows

Bij deze techniek wordt er een wenkbrauw gecreëerd die niet van echt te onderscheiden is. Er worden zeer realistisch uitziende haartjes tussen je eigen haartjes geplaatst. Door het kleurgebruik, de aanzet en de fijne techniek wordt het beste uit de eigen wenkbrauw gehaald, zodat het lijkt alsof je van nature volle wenkbrauwen hebt.

Ombré brows
De Ombré techniek is zeer toepasselijk voor mensen met grove poriën en een vettere huid. Met deze techniek wordt als het ware op een gecontroleerde manier poeder gecreëerd tussen je eigen wenkbrauwen in. Het effect is alsof je poeder op je wenkbrauwen hebt. Een heel zacht en natuurlijk effect.

3D Eyeliner
De ontwikkeling van nieuwe technieken gaat door, ook in permanente make-up (PMU). Door de nieuwste 3D eyliner techniek, worden je ogen nog sprekender!

Infralash

De natuurlijke eyeliner tussen de wimperhaartjes. Deze PMU methode geeft een zeer natuurlijk effect en laat de wimperaanzet voller lijken.

Lipliner
Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij je eigen lipkleur gekozen.

Full lips
Hierbij worden de lippen compleet ingekleurd. Er kan met meerdere kleuren gewerkt worden om meer dimensie te creeren.

Lip shadow
Bij deze techniek wordt er een zachte contour gecreëerd en richting de binnenkant in geschaduwd. Dit effect zorgt voor natuurlijke, vollere lippen.

Top