Gera Cosmetics
Gera Cosmetics

   Permanente make-up  

Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna, of u nu lacht of huilt van geluk, uw make-up blijft perfect. Permanent mooi gedurende twee tot vijf jaar en vaak zelfs langer.

Hoe wordt permanent make-up aangebracht?
Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanente make-up is een vak apart.

Veilig en betrouwbaar
Onze pigmenten staan onder periodieke controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn allen goedgekeurd en veilig. Als enige kunnen deze pigmenten, indien nodig, bij lippen en wenkbrauwen geheel worden verwijderd. Wij werken met geavanceerde apparatuur van Ecuri, wat staat voor veiligheid en betrouwbaarheid.  Deze apparatuur is ongelooflijk secuur en nagenoeg pijnloos. Mocht blijken dat het aanbrengen van de permanente make-up toch gevoelig is, dan kunnen wij gebruik maken van een verdovingscrème.

Wat zijn de mogelijkheden?

 • Wenkbrauwen
  Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kan met de Ecuri Methode haartje voor haartje uw wenkbrauw weer worden opgebouwd. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit ‘nagenoeg onzichtbaar' worden hersteld.

 • Eyeliners
  Permanente make-up laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Met de Ecuri Methode kunnen diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdigere uitstraling geven. Voor lenzendragers is permanente make-up een uitkomst.

 • Lipliners
  Deze techniek is subliem om een mond weer vol en strak te maken. U moet dan niet alleen denken aan een lijntje rond de mond. Perfect om een kleine bovenlip te vergroten of de mond symmetrisch en strak te maken.

Belangrijk  om te weten

 • Permanente make-up kan probleemloos worden toegepast op gezonde mensen. Tijdens de zwangerschap raden wij het aanbrengen van permanente make-up af . 24 uur voor de behandeling is het beter om geen alcohol te drinken.

 • Permanente make-up moet in minimaal 2 behandelingen worden ingezet. Tussen elke behandeling  zit 4 weken. Na de behandeling zal de pigmentatie altijd iets donkerder zijn. Tijdens de eerste week  neemt de kleurintensiteit tot 30% af.

 • De eerste week na de pigmentatie mag u niet in de zon, sauna, zwembad, zee of onder de zonnebank.  U mag ook een week geen make-up op het gepigmenteerde deel aanbrengen.
  Er kunnen kleine korstjes of vliesjes ontstaan. U mag ze er niet afpeuteren. Ze verdwijnen binnen enkele dagen vanzelf. U mag er ook niet aan krabben of wrijven. Van uw specialiste ontvangt u een speciale créme. Deze créme moet u minimaal 3 dagen, 3 maal per dag aanbrengen.

Wat kost het?
Ga naar de
prijslijst om te kijken wat de behandeling kost.